torsdag 12 juli 2012

Snickeriljudet

Skiten så det borde ha varit försäljningsförbud på förstärkaren. Men där stod den på Vindens loppis i Alingsås, med en liten lapp fastklistrad med texten "lamporna funkar inte". Folk gick förbi utan att förstå den lilla krabatens lust för att spela ljud. Jag kunde inte låta bli att ta hand om den förstärkare. Han hade ett namn och det var Pioneer SX-636. Så jag tog han under armen och betalade de 280 riksdalerna som är ett fynd för vad man får tillbaka. 
 Jag hade egentligen tänkt att sälja mina OA5 högtalare men kom då på att i Snickeriet behövs det vackert ljud. Sagt och gjort så släpade jag ut högtalarna och förstärkaren i snickeriet och kopplade snabbt upp dessa. Lampan funkade inte men vem bryr sig när ljudet som kom ut ur högtalarna var fantastiskt. Alla högtalare passar inte ihop med förstärkare men i det här fallet helt fantasiskt. Oa5:orna gjorde sig fantastiskt bra i snickeriet och det blev ett stort och fint ljud.

/Lars





1 kommentar:

  1. Jag kan riktigt se hur fint ett par OA5mk2 skulle te sig vid sidan av denna fina Pioneerpjäs. Jaja du vet var du hittar ett par, och de skulle få ett fint hem det ser jag ;-D

    SvaraRadera