måndag 23 april 2012

Presenter

Vi har köpt oss var sin present, de heter Karl och Vera och är klassiska Monark cyklar med tre växlar. Idag fick vi dem hemlevererade av vår lanthandlare med fru, fint ska det va! Premiärturen bekräfade att det var ett köp som kommer att gynna oss en lång tid framöver. 

/Johanna


Lars försökte fjäska in sig hos grannkatten som mest var intresserad av att jaga kryp och dylikt.


6 kommentarer:

  1. Det är inte bara miljövänligt att cykla det är härligt också, att susa fram och så blåser det i håret och man hinner se saker efter vägen......Ni har så fina foton , jättehärligt på dig J när du cyklar man blir glad av att se dig!

    SvaraRadera
  2. Frihet!

    Livet är härligt!

    Ni är fantastiska!

    SvaraRadera
  3. Så härligt det ser ut! man blir riktigt glad i kroppen :-) Här verkar snön aldrig ta slut.. det bara vräker ner en massa blask.. Blä! Eran trevliga blogg har numera skapat ett behov av att gå in och kolla.. Kram på er! / Karin Umgr..

    SvaraRadera
  4. Jag håller med Karin i Umgrr....Jag är in varje dag o kollar. Är sååå avis på er. Skulle gärna bo i Västergötland. Nu åker jag ner till Hjo på tisdag. Det är ju storloppis 5 maj i Hjo. Hem med flyg från gbg 11.Längtar...Hoppas man gör lika fina fynd som er! Kram från Erica i Lixsele

    SvaraRadera
  5. Tack för fina kommentarer! /Johanna

    SvaraRadera
  6. Det är vackert med staplade björkplank. Doftar säkert underbart!

    SvaraRadera