torsdag 9 februari 2012

Minigaragets golv

Äntligen var allt skräp kastat i den stora papperskorgen och minigaragets golv kunde man återigen skymta fram. Så nu ska här fyllas på med saker som i ett minigarage skall ingå. Stora planer smids om detta lilla krypin, framförallt skall det målas vitt och om tummen flyttar sig mer från handens mitt kommer det även att byggas ett par minigaragedörrar.

/Lars 

3 kommentarer:

  1. Egentligen skulle "en före" samt "en efterbild" vara på sin plats. Eller tre. En med alla prylar, en utan prylar och en färdigmålad.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej
      Ja det hade varit smart, vi tog ingen direkt bra bild, men om man går tillbaka till 7 Februari så har vi en bild där man kan få lite glimt av hur det såg ut i Minigaraget. Före och efterbilder är alltid bra, vi ska ha det i åtanken men ofta jobbar vi och tar endast kort på "resultatet"

      Mvh L&J

      Radera
  2. Haha, ja det var när jag gick tillbaka och såg skapelsen "före" från den sjunde, som jag kom på att det skulle vara kul med sådana bilder;) Jag har märkt här hemma att det är jättekul att sitta och titta tillbaka på bilder hur det såg ut en gång. Att visa blivande barn och bekanta, och inte minst för en själv.

    SvaraRadera