fredag 14 september 2012

Hemma!

Igår kväll när jag skulle skynda mig iväg till min ridning så hörde jag ett fasligt jamande, skulle tro att det var ungefär tre mjau i sekunden. Det var Iris! Jag tror att hon berättade allt vad hon varit med om, hon var också så hungrig att hela den lilla kroppen skakade när hon åt. Nu är lilla familjen hel igen, så skönt, det var en pärs.

/Johanna


7 kommentarer:

  1. Sån lycka att superfina goa lilla Iris är hemma hos er igen! Den bilden gör mig alldeles varm i hjärtat. Tänk om hon hade kunnat berätta...
    LA

    SvaraRadera
  2. Åh, så skönt att höra att hon kommit tillrätta.

    SvaraRadera
  3. Jag förstår verkligen att ni är både lättade och glada över att Iris har kommit tillrätta igen!
    Du får prata förstånd med henne för så här kan ni ju bara inte ha det. Ni får helt enkelt sätta upp tider för henne när hon senast måste vara hemma om kvällarna. Kan ni dessutom skicka med henne en mobil när hon går ut vore det nog ännu bättre.Då att hon kan ringa hem och tala om om hon skulle råka bli försenad eller om hon är någonstans och behöver skjuts hem. Katter är smartare än man tror och jag är alldeles övertygad om att det skulle kunna funka. Fast katter är å´ andra sidan kända för att vara lite egensinniga, så det gäller nog att ni tar initiativet själva... ;)

    /Jobbarkompisen Carina

    SvaraRadera
  4. Tack snälla för era tankar!!!
    Carina-tack för tipsen, hon fick tex. inte vara ute i fredags kväll för att slarva. Vi sa snällt men bestämt att hon borde umgås med familjen, och så blev det.

    SvaraRadera
  5. Så skönt att lilla Iris är tillbaka! :-)
    /Karin

    SvaraRadera