onsdag 14 december 2011

Så in i kaklet!

Som ni kanske förstår så är det i köket det händer nu. Väggar, skåpsluckor och kakel blir nytt. Eller nytt och nytt, kaklet tas fram under den murriga grå plastmattan som var klistrad ovanpå. Skåpsluckorna skall målas och väggarna få ny färg. Under plastmattan på golvet ligger ett trägolv av okänd kvalitet. För att behålla de grader vi har i huset får plastmattan ligga kvar till våren/sommaren.

Det känns riktigt bra, man lär sig hela tiden. 





/J

2 kommentarer:

  1. Vilka lyckans ostar Ni är!! Jag är stum av beundran, Västergötland är vackert. Vilket hus, vilken själ, önskar bara att väggarna kunde tala. Tala om allt som har fått upplevas av de som bott där innan Er. Ni hittar små skatter under allt byggdamm, och får kanske snickra ihop egna små historier.
    Jag har fått höra talas om Er ikväll på Ansia resort, som det numer heter. Lansdtinget har bjudit!!! på julbord....Där satt en go arbetskamrat och berättade om er lycka...Jag som följer 3 bloggar slaviskt, får nu en fjärde.. Det är min snart 84-årige pappas, Lantlif, Vita Ranunkler från Hjo och nu Er. Så nu är det bäst Ni håller oss uppdaterade i norr, om vad som händer hos Er.
    Pst. Jag vill oxå ha ett skafferi - som man kan gå in i...underbart...pärlspont o vitt..kan ju inte bli bättre..
    Kram på er båda säger Erica, eller som jag kallas på jobbet Fru Batong!

    SvaraRadera
  2. Fru Batong! Välkommen till bloggen och välkommen hit! Stor Kram!

    SvaraRadera